Saabklub.dk
http://saabklub.dk/Forums/

Problemer på nettet
http://saabklub.dk/Forums/viewtopic.php?f=9&t=84
Side 1 af 1

Forfatter:  Anders Ø [ søn 31. okt 2010 17:10 ]
Titel:  Problemer på nettet

:?:
Tilsyneladende er der svære problemer nogle steder på nettet. Var lige inde omkring en anden saab site, men min virusbeskyttelse smed mig ud med en melding om malware, der var blevet blokeret inden executing. Surt show. Her kører det fint. mvh anders :)

Forfatter:  9-5Aero [ søn 31. okt 2010 22:34 ]
Titel:  Re: Problemer på nettet

Hva' ka' jeg si'? Nogle vælger dyre hostingløsninger - fordi de er bare bedre! Samme sider oplever så årlige nedbrud og hackninger af deres side(r). :roll:

Hér har tingene kørt billigt - men godt - i mere end 10 år. Det eneste "nedbrud" der har været i den tid, er ca. 1,5 time, i forbindelse med en opdatering af hostserveren. 8-)

M.v.h.

Forfatter:  Anders Ø [ man 1. nov 2010 16:50 ]
Titel:  Re: Problemer på nettet

8-)
Ja det må da være surt i øjeblikket, den har ellers været rimelig hurtig et langt stykke tid. Men som du skriver, så kan det jo smutte.
Og det har ganske rigtig gået fint her på siten, jeg kan ikke engang huske hvornår det var den var i U.S. mode, men det må have været kort før jeg havde tilmeldingstidspkt.
Har ellers fået installeret mig på "mit værelse" garagen for alvor. Internet/TV til Topgear og kaffemaskine. mangler lige at få købt et pund gevalia og sætte ringeklokke på døren, hvis fruen vil på besøg. :lol: Og så naturligvis oprydning på arbejdsbordene, men det hjælper da. :oops:

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/