Autosource Group A/S er en dansk SaaS-virksomhed, som har skabt banebrydende it-løsninger til bilbranchen, større finansieringshuse og forsikringsselskaber. Siden stiftelsen i 2010 af CEO Kent Bernsdorf har virksomheden specialiseret sig i at automatisere komplekse arbejdsgange for deres kunder. Klik her og læs mere. De tilbyder alt fra digital bilforsikring og splitleasing administration til fuldautomatiske beregnere for afgifter og genberegning.

 

Gennem årene har Autosource Group A/S cementeret sin position som en førende innovator i autobranchen. De har for nylig præsenteret en ny anmeldelsesportal, Auto-Trust.dk, som er designet til at lette bilforhandlernes daglige drift og øge gennemsigtigheden i branchen. Deres strategi er centreret om at levere skræddersyede løsninger, der effektivt imødekommer kundernes behov, hvilket har resulteret i et formidabelt årsregnskab.

 

Med lanceringen af deres nye ASG Digital-website har de yderligere styrket deres samling af softwareløsninger. Autosource Group A/S viser således et stærkt engagement i konstant at være på forkant med teknologiudviklingen og fortsætter med at tilbyde løsninger, der hæver standarden for effektivitet og innovation inden for bilbranchen og beslægtede industrier.

Kvalitetsbiler og sortiment

Autosource Group tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbiler, fra luksusbiler og performancemodeller til miljøvenlige køretøjer, med et stærkt fokus på sikkerhed og teknologi.

Luksusbiler og performance

Hos Autosource Group finder man en imponerende linje af luksusbiler og performance-modeller. Sortimentet omfatter biler fra mærker som Mercedes, BMW, Tesla og Audi. Disse biler er nøje udvalgt og gennemgår en omfattende klargøring for at sikre den højeste standard.

Ydeevnen af disse køretøjer er fremragende, og de er udstyret med avanceret teknologi, der sikrer en ekseptionel køreoplevelse. De tilbyder også stor komfort og elegant design, hvilket gør dem til et populært valg blandt bilentusiaster.

Sikkerhed og teknologi

Sikkerhed og teknologi er centrale elementer i Autosource Group’s biler. De mest populære modeller er udstyret med banebrydende sikkerhedssystemer såsom adaptive fartpiloter, automatiske nødbremsesystemer og avancerede førerassistentsystemer. Moderne teknologiske løsninger såsom touch-skærme, avancerede informationssystemer og trådløs opladning er almindelige i deres sortiment.

Dette giver køretøjerne både funktionalitet og sikkerhed, der beskytter føreren og passagererne under enhver køretur.

Miljøvenlige køretøjer

Miljøvenlighed er en integreret del af Autosource Group’s bilsortiment. De tilbyder en række hybrid- og elbiler fra førende producenter som Tesla og Volkswagen. Disse biler er designet til at reducere CO2-udledninger og øge brændstofeffektiviteten uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Med innovative teknologier som regenerativ bremsning og lang rækkevidde på eldrift, imødekommer disse miljøvenlige køretøjer de stigende krav fra miljøbevidste forbrugere.