Spar penge på ting til huset, og få råd til drømmebilen

saabklub.dk Uncategorized Leave a Comment

Har du forelsket dig i en bil, men er økonomien ikke helt med på ideen om en ny og lækker bil? Her får du nogle tips til, hvordan du kan spare penge i din dagligdag, så du hurtigere kan købe den bil du går og drømmer om. 

Elpære

Spar penge på energi regningen

Der er faktisk ret mange penge at spare ved at give sit elforbrug og sin elforsyning et tjek. Man kan starte i det små, men at tjekke om alle ens el pære er skiftet ud til spare pære. Ofte er de en anelse dyrere i indkøb, men det lønner sig virkelig i den anden ende, når man får elregningen. Skal man kigge på lidt større tiltag, kan man overveje, om man kan skifte til solenergi og solceller. Det er godt nok en større investering, men igen så kan man virkelig spare meget i den lange ende. Og det er så penge, man kan spare op til for eksempel drømmebilen. Varmepumper og klimaanlæg hjælper også til at spare på energiregningen, og give penge direkte ind på opsparingen. Få flere gode tips og råd om at spare på energiregningen her. Mange ved ikke at de kan spare mange penge på deres energiforbrug, og derfor tænker de heller ikke på at tjekke det igennem, men det kan virkelig godt betale sig økonomisk.

Menneskets bedste ven

Spar penge på ting til dine kæledyr

Når man har kæledyr, vil der unægtelig være ting man ikke kan undgå at købe. For eksempel skal ens kæledyr have mad hver dag. Alt efter hvad det er for et dyr, skal det også have en kurv at sove i, mad og vandskåle og eventuelt legetøj. Hvis det er en kat, er der måske brug for en kattelem, og har du en hund, kan du måske få brug for en hundelem. Når man er ude og investere i ting til sine kæledyr, kan der være utrolig mange penge at spare, hvis man kigger sig for. For eksempel kan det ofte godt betale sig at kigge efter tingene på udsalg, eller til black friday. På den måde sparer du mange penge i det lange løb. Penge som du kan spare op til det, du går og drømmer om.

Madplan

Lav madplaner og spar penge på husholdningsbudgettet

Ender det også alt for ofte med den nemme løsning til aftensmad hjemme hos jer? Lige en grillkylling eller en pizza, og så er aftensmaden reddet. Men har du tænkt over, hvor meget du kan spare på madbudgettet, hvis du begynder at lave en madplan og kun handler efter den? Det kan virke uoverskueligt til at starte med, men når først man har prøvet det, vil man få blod på tanden. Der kan faktisk gå helt sport i at tjekke tilbudsaviser, og finde de billigste alternativer, og derved spare penge på madlavningen. Har man lavet en madplan inden man kigger tilbud, vil man virkelig opdage hvor mange penge man kan spare i husholdningen. Gode penge man kan spare op til for eksempel drømmebilen. Overvej også at have en eller to kødfrie dage om uge. På den måde tænker man på miljøet samtidig med at man sparer en del penge. Der er også mange penge at spare på for eksempel vaskemiddel, opvasketabs og håndsæbe, så planlæg alle dine husholdningskøb, og opdag at der er en del penge at spare på den måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *