konsol og skærm

Variation i hverdagen med gaming og frisk luft

saabklub.dk Uncategorized Leave a Comment

Rigtig mange unge mennesker gamer. Det er i sig selv egentlig ganske okay og i orden. Når man gamer, er man i sin egen verden. Man kan også snakke med andre imens og på den måde snakke med enten sine egne venner eller spille med fremmede og få nye venner på den måde.

Dog kan gamingen også tage over. Det skal ikke være det eneste man laver i fritiden. Der skulle gerne være noget frisk luft og bevægelse ind over også. 

Det kan dog være svært at komme i gang med af sig selv, så derfor kan man få hjælp til det af en anden. Det kan være venner familie og/eller dyr. Læs med her og få nogle tips.

Gangsti i skov

Begræns gamingen

Gaming er helt okay. Det er okay at sidde i nogle få timer om dagen foran skærmen imens man spiller et computerspil og snakker med venner. 

Gaming kan dog i nogles tilfælde tage lidt over, så man ikke får noget frisk luft og motion. Af den grund er det i mange tilfælde en god ide måske at sige, at man må spille i et bestemt antal timer om dagen efter skole/arbejde og så skal man lave noget fysisk aktivt.

For mange er det dog svært at vide, hvad man så kan lave. Det er selvfølgelig også svært, når man ”tvinger” sig selv til at gå fra sin gaming selvom det egentlig er det man gerne vil lave lige nu og her. Selvfølgelig kan man altid få hjælp til noget at lave af venner/familie. 

Det kan for eksempel være at gå en tur sammen, lave havearbejde eller andet. Det kan også være at du kan rydde op på dit værelse, så du har et mere rart sted at sidde og game.

Brun hund på græsmark

Hav noget at glæde dig til efter gamingen

Det er vigtigt at du selv ved at det ikke er en straf at du skal op og bevæge dig lidt samt få noget frisk luft indimellem. Det kan dog i starten hjælpe at have noget at glæde dig til – eller noget der absolut skal gøres. Det kan for eksempel være at have en hund. 

Den skal selvfølgelig passes, nusses, fodres, gås ture med, have opmærksomhed og så videre. En hun der vil passe specielt godt til en gamers aktivitetsniveau er en dogue de bordeaux. Du kan læse mere om racen på dogue-de-bordeaux.dk.

Det er en god hund til gamere, fordi den egentlig godt kan passe sig selv, men stadigvæk har et aktivitetsniveau der ligger på 2 ud af 5. Det er generelt bare en rigtig god hund. Den er også god, hvis du bor sammen med andre mennesker – eventuelt børn – fordi hunden trods sin størrelse er rigtig god med børn og ikke er for voldsom eller farlig til at have i et hus med børn. 

Hunden er forholdsvis renlig og i det hele taget ikke specielt krævende. Selvfølgelig er der standarderne som at den skal fodres, gås lidt med, luftes og have opmærksomhed. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *