Hjemme er der, hvor hundehårene sidder fast i sokkerne

saabklub.dk Uncategorized Leave a Comment

Det kan lyde ganske rædsomt, hvis ikke man selv har dyr. Men har man en hund eller en kat, så vænner man sig hurtigt til, at der ikke altid kan være helt rent på gulvet. Særligt i perioder hvor dyrene fælder, kan det være svært for støvsugeren at følge med. Og derfor ender mange hundeejere blot med at lade stå til og acceptere skidtet. 

Hund på gulvet

Lad hunden være en del af familien

En hund er et flokdyr, som altid gerne vil være sammen med sin familie. Noget af det værste, der kan overkomme familiens firbenede ven, er at blive ladt alene over en længere periode. Set fra hundens synsvinkel er det nemlig en ganske unaturlig situation, som aldrig ville forekomme, hvis den levede i det fri blandt andre artsfæller. I det moderne samfund er det dog ikke altid muligt at tage sin hund med alle de steder, man har behov for at skulle hen. Mange hundeejere prioriterer det dog, hver eneste gang, chancen byder sig. Så kommer Fido med en tur ind på bilens bagsæde eller i et bur i bagagerummet og bliver inviteret med på tur. 

Strømper

Man lærer at leve med pels og støv

Hvad der for ikke hundeejere kan virke meget beskidt, er ofte ikke så slemt for en dedikeret hundeejer. Daglige gåture i alt slags vind og vejr kan medføre beskidte gulve, når hunden returnerer til hjemmet med snavsede poter. Et stort udvalg af smudsafvisende sokker er derfor en nødvendighed i enhver hundeejers garderobe. 

Hundekurv

Lad hunden have sin egen plads i hjemmet

Ligesom alle familiens øvrige medlemmer har hunden behov for at have et sted, der er helt dens eget. En god hundekurv fra hundeseng.dk fungerer godt til formålet. Ved at stille den et fredeligt sted i huset og instruere alle beboere og gæster i, at hunden ikke må nærmes, når den lægger sig i kurven, så skaber man et fredeligt helle, som hunden selv kan gå til og fra, når den har behov for hhv. en pause for sig selv eller selskab fra familiens andre medlemmer. På den måde får man nemt en glad og tryg hund.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.