Det har sjældent været mere attraktivt at købe bil end det er nu

saabklub.dk Uncategorized Leave a Comment

Man hører det ofte – alle har råd til at købe bil, og der må siges at være noget om snakken, alene af den årsag at renten næppe har været lavere i ret mange nulevende danskeres levetid.

Spørgsmålet er nok mere om du har brug for en bil, og om du vil ofre de penge der skal til for at holde den kørende.

Men et er sikkert, hvis du skal købe en julegave til dig selv i år, så kan en bil være et rigtig godt valg, det kan være der er et specielt bilmærke eller en model du længe har ønsket dig.

Mand bag ret

Der er normalt udsalg i januar

Hvis du stadig har penge tilbage efter julen, og trænger til noget nyt gear, så er der normalt udsalg i januar, og dermed mulighed for at de der har noget tilbage at spendere kan gøre en rigtig god handel.

Specielt inden for tøj, sko, smykker og parfume er der noget at hente, men også elektronik og forskellige kendte brands byder på en god handel.

Så lad maden falde ned mens du glæder dig over alle de penge du sparer ved at vente til januar, og overvej gerne at købe noget af det du ved du mangler senere på året – sådan lige hurtigt kan nævnes sommershorts eller havemøbler.

En anden ting der er typisk i januar

Når kalenderen siger 1. januar, så har vi det gerne med at forkaste alt det forkerte vi har gjort i det gamle år, og lover os selv bod og bedring i det nye.

Sådan bliver det også ved det kommende årsskifte, vi skal i form, vi skal spise sundt og have stabiliseret nattesøvnen og skåret ned på kaffen.

Hvis vi forestiller os at du måske ikke er så interesseret i at udstille din dårlige form og de ekstra kilo i et motionscenter, jamen hvorfor så ikke indrette træningen hjemme hos dig selv?

Et hurtigt svar kunne være en crosstrainer, en maskine der gør at du kan træne hjemme – se her.

Fordelen for dig er at du kan træne hjemme uden at nogen kigger på dig, der er ikke nogen der dømmer dig eller din træning, du er helt fri.

På den anden side er det en glimrende måde at opbygge muskler på, men også at forbrænde kalorier og tone kroppen generelt.

Du kan udøve din træning når det passer dig og dit program, der er ikke noget kontingent, og ingen åbningstider, og du sparer transporttiden.

En anden ting der kan være en stor fordel for dig, det ligger i at du ikke skal pakke en taske, du skal ikke bade sammen med alle mulige andre, og måske vigtigst – så er det alt andet lige nemmere at motivere dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.