Trænger din bil til en opfriskning?

saabklub.dk Uncategorized Leave a Comment

Biler kan med tiden godt komme til at se lidt slidt ud. Hvis du bruger den meget, så kommer f.eks. måtter osv. til at være slidte og svære at få til at se flotte ud igen. De kan også være så slidte, at det ikke kan lade sig gøre andet, end hvis du køber nye måtter. Heldigvis findes der mange muligheder for, at du kan få bilen til at se lidt mere ny ud igen. Både indvendigt og udvendigt kan du gøre nogle ting selv, for at få bilen til at se nyere ud. Forskellige genstande til indvendig brug og muligheder for selv at vaske og polere udvendigt, er blandt de ting, du selv kan gøre. Se med her, hvor du kan få lidt tips til at få bilen til at se flot ud igen.  

Gammel bil

Køb nye måtter og andet tilbehør til bilen

Bilen kan med tiden komme til at se rigtigt slidt ud indvendig. Noget af det du kan gøre, er f.eks. at købe nye måtter til bilen. Du kan købe et helt nyt måttesæt til billige penge på https://www.vidaxl.dk/g/457/tv-mobler. Måtterne findes i mange forskellige slags, så der er rig mulighed for, at du kan finde et sæt, som passer til netop din bil. Du kan også opfriske armlænet til bilen, da den også kan blive slidt med tiden. Du kan også forhindre at sæderne med tiden bliver slidt, eller opfriske de slidte sæder lidt. Det kan du gøre ved at tilføje sæderne beskyttelsesovertræk. 

Få bilen shinet op udvendig 

Du kan også få bilen shinet op udvendig ved at købe et poleringssæt. Det gør det nemt for dig at få bilen til at fremstå så godt som ny, uden at du hver gang skal betale dyre domme ved en professionel bilpolering. Inden du går i gang med polering af bilen, er det vigtigt at bilen er helt ren. Også her er der penge at spare, hvis du gør det selv. Du kan købe vaskebørster osv., og så kan du bare gå i krig med en spand med vand, sæbe og vaskebørsten. Bilen bliver flot og lækker. Det kan klart betale sig for dig at købe en god vaskebørste, da du også fremadrettet kan vaske bilen på den måde. 

Bilvask

Gør bilen mere funktionel

Du kan også nemt og uden de store omkostninger gøre bilen mere funktionel. På vidaxl kan du bl.a. købe mobiltelefon holdere til bilen, computerstøtte og sæde opgave ring til bilen og forskellige former for solskærme. Det kan også være smart, at du er klar til hvis der kommer småfolk i din bil. Der findes et stort udvalg af autostole på vidaxl. I virkeligheden er der så mange muligheder for, at du finder lige det du mangler via hjemmesiden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *