maler

Få fred til bilen ved at holde familien beskæftiget

saabklub.dk Uncategorized Leave a Comment

Alle bilentusiaster har en ting fælles, udover deres store passioner for biler. 

De har alle sammen udfordringer med at finde tid nok til at pudse og pleje bilerne. Der er projekter i hjemmet med børn og partner, som tager en masse tid. 

Nogle gange sidder man og spiller et spil eller ser en serier og tænker, kunne jeg bare stå ved bilen lige nu. Her i artiklen får du lidt hjælp til, hvordan du kan holde familien beskæftiget, så du får mere tid med din skønne bil. 

ukulele

Vi elsker vores familie

Inden de mange forskellige forslag kommer på bordet, skal det selvfølgelig nævnes, at det ikke er ud af fjendskab til familien, denne artikel er skrevet. Alle os bilelskere elsker også vores familie. 

Men de mange familieprojekter kan nogle gange godt virke, som om de kun opstår, fordi den resterende familie keder sig lidt. De mangler selv en hobby eller passion, som bilelskeren har. 

Til dine børn vil du altid kunne finde den gode hobby, som er at spille computer eller PlayStation. Sjældent kræver det meget vilje fra din hånd, før børnene forsvinder ind i den virtuelle verden. 

Er du mindre til at give dine børn permanent firkantede øjne, skulle du måske prøve med et terrarie i stedet. Terrariet kan huse krybdyr og andre spændende dyr, som dine børn vil kunne bruge store mængder af tid på. 

Det kan selvfølgelig også være med et akvarie eller med lidt større husdyr som en hund eller kat. Dog tager hunden en stor del af din tid også, hvad du måske ikke er den største fan af. 

bilsamling

Mangler partneren eller børnene en hobby? 

Nu har børnene noget bruge deres tid på, hvad så med din partner.

Sjældent vil partneren være synderligt henrykt, hvis du bare siger, du burde få dig en hobby. Det lyder måske ikke altid så rart at få at vide lige op i ansigtet. 

I stedet kunne du foreslå en hobby. Det er dog et farligt område, da en hobby sagtens kan blive misforstået. Hvis du blot køber en kajak og forventer, at nu vil din partner begynde at ro i den. 

Måske er den bedste fremgangsmåde her, at du køber noget, du ved, din partner kan lide. Eller at du tager en snak på en god måde med din partner. Du behøver måske ikke lige at lægge så meget vægt på, at du opfordrer til en hobby, fordi du gerne selv vil have mere tid med dine biler. Men du kan sagtens sige det på en ordentlig måde, hvor det ikke ender i et skænderi. 

Det er en svær balance. Med lidt held og gode intentioner kommer du dog rigtig langt. Prøv dig ad og vær som imødekommende, som det er fysisk muligt for det at være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *